Un santcugatenc impulsa tertúlies de cafè per parlar de la ciutat


  • Comparteix:

Josep Lozano

Josep Lozano

Sant Cugat recuperarà les tertúlies de cafè de la mà de Josep Lozano, un emprenedor santcugatenc que ha decidit organitzar trobades mensuals per aportar idees que millorin la ciutat. L'objectiu és convocar santcugatencs de totes les edats i professions per tractar temes que afectin el municipi. La primera cita, oberta a tothom, és el 24 de novembre a dos quarts de vuit del vespre al Cafè Auditori.

La intenció de Lozano és reunir mensualment al Cafè Auditori santcugatencs interessats a millorar la ciutat per posar en comú idees i propostes. Tant la participació com la temàtica a tractar està totalment oberta a les propostes dels assistents.

Josep Lozano explica així l'esperit de les trobades.

Josep Lozano

Volem recuperar les tertúlies de cafè per reunir persones de totes les edats, ideologies i professions.








D'altra banda, Lozano ha fet arribar un seguit de propostes al president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero, perquè les presenti a la cimera del G-20 a Washington. Les mesures proposades per Lozano van encaminades a l'eradicació dels paradisos fiscals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.