L'estrena mundial de '2 You Maestro' s'allarga tres hores, pero satisfà el públic


Temes relacionats

Víctor Ullate estrena avui el seu darrer espectacle al Teatre-Auditori (14/nov/08)

Sant Cugat acull aquest cap de setmana l'estrena de l'últim espectacle de Víctor Ullate (12/nov/08)


  • Comparteix:

Uns 650 santcugatencs han assistit aquest divendres a l'estrena mundial del darrer espectacle del coreògraf Víctor Ullate al teatre Auditori. '2 You Maestro' s'ha allargat una hora més del que estava previst i ha arribat a les tres hores d'actuació. El públic ha sortit satisfet i fins i tot s'ha aixecat de les butaques quan el cèlebre coreògraf retirat ha aparegut a l'escenari per ballar amb el seu fill.

L'espectacle '2 You Maestro' repassa els 20 anys de la companyia de dansa Ullate amb una selecció d'escenes d'una vintena d'obres. El fil conductor de la seva trajectòria és un nen que representa ell mateix quan era petit i que al final es troba amb el Víctor Ullate actual.

El coreògraf, Víctor Ullate, s'ha emocionat en valorar la seva trajectòria artística.

Víctor Ullate

Realment han valgut la pena, aquests vint anys. Han estat molt viscuts i no els oblidaré. He tingut molta sort d'arribar fins aquí.


La complexitat de l'escenografia ha cridat l'atenció als assistents que l'han qualificat de molt completa. Un joc de miralls distribuïts per tot l'escenari augmenten i distorsionen les imatges de les projeccions audiovisuals que s'emeten en el transcurs de tot l'espectacle.


La companyia de dansa d'Ullate torna a representar aquesta nit a les deu, l'espectacle '2 You Maestro' com a commemoració del 20è aniversari de la creació de la companyia. L'entrada té un cost de 36 euros. Abans, el coreògraf oferirà un assaig obert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.