Corcho recupera el rock pel cicle Mou-te a ritme santcugatenc


  • Comparteix:

Un centenar de persones han assistit aquest divendres al concert dels santcugatencs Corcho i dels teloners Pepe Nada en el Lado Oscuro. Les actuacions d'aquest cinquè concert del cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, han tingut lloc a l'UREF de la Floresta.

Els Corcho han fet un concert amb nombrosos temes de repertori propi tot i que han incorporat alguna versió. El grup de rock santcugatenc han cantat a temes d'actualitat com la violència de gènere i fins i tot han fet referència a anècdotes dels mateixos components del grup.

Un gran nombre d'assistents han lluït la samarreta dels Corcho i han cantat les seves cançons. Els adeptes no només els segueixen a totes les seves actuacions sinó que també els han ajudat a desmuntar i carregar el material.

Els Corcho han aprofitat l'actuació per presentar la seva maqueta titulada 'El Liao' composta per 11 temes que ja estan penjats al Myspace del grup.

Pepe Nad en el Lado Oscuro ha estat l'encarregat d'arrencar aquesta darrera actuació del cicle Mou-te a ritme santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.