Els professors de l'Escola de Música Victòria dels Àngels reuneixen 160 persones en un concert benèfic


Temes relacionats

Concert de l'Escola Municipal de Música en benefici de la fundació Vicente Ferrer (20/nov/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Prop de 160 persones han assistit al concert que els professors de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels han ofert aquest dijous al vespre amb motiu de Santa Cecília. L'entrada al concert era lliure, però els assistents han aportat donatius voluntaris pel projecte educatiu de l'ONG Vicente Ferrer a l'Índia.

Els professors de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels han posat el seu gra de sorra per a la Fundació Vicente Ferrer amb un concert de Santa Cecília. Els assistents han proporcionat a l'entrar i al sortir donatius que aniran destinats al projecte educatiu de l'organització a l'Índia.

Pocs minuts abans del concert, un ciutadà indi apadrinat i educat per la Fundación Vicente Ferrer ha explicat les condicions de vida al seu país i perquè serveix la tasca que està duent a terme la fundació.

Cristina Molina, membre de l'ONG, s'ha mostrat molt satisfeta de la col·laboració de l'escola de música municipal.

Cristina Molina

Qualsevol iniciativa d'aquest estil és agraïda, són petites coses que ajuden.



La Fundación Vicente Ferrer està duent a terme tasques humanitàries a les zones més pobres de l'Índia. Per explicar la tasca de l'organització els dies previs al concert s'han exposat textos i fotografies.

Amb motiu del concert, l'organització també ha col·locat un estand informatiu a l'escola, on han venut productes artesans de la regió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.