Més de 1.600 persones gaudeixen durant tot el cap de setmana del 'Circo di Venezia'


  • Comparteix:

Més de 1.600 santcugatencs han passat aquest cap de setmana per 'Il Circo di Venezia'. L'espectacle de dansa i teatre amb les disciplines pròpies del circ ha donat el tret de sortida aquest divendres a les exhibicions que s'allargaran fins a finals de mes.

La ciutat de Venècia s'ha traslladat aquest divendres durant dues hores a un racó de Sant Cugat de la mà d'un espectacular treball de decoració, vestuari i llums. L'espectacle innovador ha posat sobre l'escenari fins a una trentena d'artistes de diferents països que han combinat diverses disciplines com la dansa, el teatre, el còmic i les acrobàcies.

El públic ha quedat satisfet amb les actuacions. Escoltem algun dels assistents.

Públic

Hem vingut per la nena. / M'ha agradat però el que va lligat m'ha fet por./ Tot està molt bé.


La coordinadora del 'Circ di Venezia a Sant Cugat', Sonia Miranda, ha explicat a Cugat.cat com sorgeix la idea de fusionar de música, dansa i circ en un mateix muntatge.

Sonia Miranda

La idea sorgeix a partir del contacte amb una companyia teatral argentina a la qual li agradava molt els moviments circencs.


La carpa romandrà a la ciutat fins a final de mes. El preu de les entrades més econòmiques és de vuit euros. Dilluns, dia de l'espectador, hi haurà una actuació amb preu únic de 10 euros. Cugat.cat regala entrades per a les sessions previstes pel proper cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.