El clàssic 'El soldadet de plom' arriba al Teatre La Unió amb música en directe


  • Comparteix:

Moment de l'actuació

Moment de l'actuació

La companyia Sim Salabim ha portat aquest diumenge al Teatre La Unió el clàssic de Hans Christian Andersen, 'El soldadet de plom'. L'agrupament torna a pujar als escenaris santcugatencs després de 'Hansel i Gretel' i el tradicional 'Conte de Nadal' aplegant música en directe, titelles i ombres xineses.

'El soldadet de plom' narra la història de les joguines d'en Guillem, les quals cobren vida a la nit i es disputen ser les preferides del seu amo. La companyia Sim Salabim ha estat l'encarregada de portar de nou a escena una obra clàssica adaptada als més petits, en aquesta ocasió amb acompanyament musical en directe. L'agrupament aposta per la producció d'històries conegudes per tal de poder afegir valors als espectacles.

Ho explica el director de Sim Salabim, Lluís Petra.


Lluís Petra

Són històries molt senzilles en les quals pots afegir valors. D'altra banda, entenem que les obres conegudes atrauen més públic.



Un centenar de persones han assistit a l'espectacle. Els més petits expliquen el que més els hi ha agradat.


Públic

M'agradat la ballarina. / Les rates. / Les titelles. / Quan el soldat i la ballarina han ballat junts. / Quan el soldadet de plom ha caigut per la finestra.





El Teatre la Unió acollirà el proper 13 de desembre el tradicional circ de nadal 'Sopa de Pedres', tancant la programació infantil de la temporada del setembre al desembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.