Èxit del concert per a infants 'Corda i descorda' dirigit per Paco Mir


  • Comparteix:

Corda i descorda durant l'actuació

Corda i descorda durant l'actuació

Un 500 nens i pares santcugatencs han assistit aquest diumenge a 'Corda i descorda', un concert pensat per a infants des dels 2 anys. Els protagonistes d'aquesta actuació han estat els instruments de corda, dos violins, una viola, un violoncel, un contrabaix i una guitarra. Els músics s'han passejat entre el públic per fer descobrir als més menuts les diferents sonoritats dels instruments de corda mitjançant la música, la màgia i la imaginació.

Els infants han pogut gaudir d'un repertori musical variat que ha passat de les cançons tradicionals fins el blues i els grans clàssics de la música clàssica. L'objectiu ha estat familiaritzar els infants amb els instruments que normalment estan en sales de concert i ells no tenen molt accés.

El violoncel·lista i responsable de la gira, Joaquim Alabau, explica com ha estat la resposta dels nens i nenes santcugatencs.

Joaquim Alabau

Responen molt bé perquè l'espectacle consta d'una vintena de peces molt curtes que fan que no els doni temps a cansar-se.


Alabau assegura que la música tradicional és la que més entusiasma els més menuts perquè és la que més coneixen. Tot i així, aquestes cançons només són l'excusa perquè els nens i nenes escoltin també música clàssica i moderna.

El violoncel·lista valora l'actuació d'aquest diumenge al Teatre-Auditori.

Joaquim Alabau

La sala estava plena, la sonorització i la il·luminació han estat molt bones i per tant ho podem considerar tot un èxit, un 'bolo' per recordar.






'Corda i descorda' és una proposta de Paco Mir com a director escènic i Pere Bardagí com a director musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.