L'escola de música Victòria dels Àngels acull la retransmissió de l'òpera 'Le nozze di Figaro'


  • Comparteix:

Les noces de Figaro

Les noces de Figaro

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels projecta aquest divendres l'òpera 'Le nozze di Figaro' des del Gran Teatre del Liceu. L'espectacle, amb el qual va debutar Victòria dels Àngels al Liceu, compta amb les actuacions de l'exalumna de l'escola de música Ofèlia Sala i de Ludovic Tézier, entre altres. La retransmissió tindrà lloc a les vuit del vespre a l'aula Magna de l'escola i l'entrada és gratuïta, però cal reservar localitat.

L'òpera és una de les més famoses de Mozart i està a càrrec de l'Orquestra Simfònica i el Cor del Gran Teatre del Liceu. 'Le nozze di Figaro' explica com Figaro, el criat d'un comte, es revolta i intenta evitar que el seu senyor exerceixi el dret de cuixa sobre la seva esposa, entre altres conflictes.

La retransmissió de l'espectacle és en directe i comença a dos quarts de vuit del vespre a l'aula Magna de l'escola municipal de música. L'acte compta amb una connexió directa al Liceu i una explicació prèvia de l'òpera.

La presidenta de la Fundació Victòria dels Àngels, Helena Mora, explica el perquè d'aquesta retransmissió.

Helena Mora

Vam pensar que era una bona ocasió perquè és l'òpera amb la qual Victòria dels Àngels va debutar al Gran Teatre del Liceu.




Helena Mora no ha descartat la possibilitat de retransmetre més espectacles en un futur, tot i que ha explicat que aquesta decisió depèn del Gran Teatre del Liceu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.