El fred no atura l'explosiva rua dels Diables i els Kimbala


  • Comparteix:

Els percussionistes Kimabla i els Diables de la ciutat han fet aquest divendres una cercavila per a totes les edats. Aquesta proposta és una de les activitats del festival Àrtic 2008, que durant tot el cap de setmana organitza diferents actes a la ciutat.

L'espectacle itinerant de dues de les entitats més emblemàtiques de Sant Cugat, els reis de la música i la dansa, o del foc i la percussió, ha arrossegat tots aquells santcugatencs que passejaven pels carrers de la ciutat.

Els kimbala han animat l'espectacle d'uns diables molt actius tot i el fred que ha fet tota la tarda. El recorregut ha començat a la plaça de l'Estació i ha seguit pels carrers Valldoreix, Santa Maria i Rusiñol, finalitzant l'actuació a la plaça d'Octavià.

Àrtic 2008 proposa per aquest dissabte al matí, dansa tradicional amb els Mediterrània, els bastoners i l'esbart del País Basc. A la tarda, CIA. ESTILO, interpretarà un espectacle de dansa i teatre protagonitzat pel hip hop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.