Més de 200 persones s'apleguen al concert de hip hop dels santcugatencs 'Agüita Fresca'


  • Comparteix:

Agüita Fresca ha omplert la UREF de la Floresta. La fusió de hip hop, funk i soul del trio santcugatenc ha agradat a les més de 200 persones que han assistit molt animades al setè concert del cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' promogut per Cugat.cat i l'Ajuntament. Al final l'actuació, i de manera improvitzada, membres del públic han organitzat un divertit 'Freestyle rondo'.

Izah, Moez i el DJ Cuco, o el que és el mateix, Agüita fresca, han cantat temes de la seva maqueta 'Perdido en el espacio'. El cantant, compositor i productor de la formació, Borja 'Moez', i la cantant, Izah, expliquen, en declaracions a Cugat.cat, com fusionen les bases amb la veu.

Moez i Izah

Amb els 'samples' de jazz i funk, els tallem en una caixa de ritmes i amb això la Izah posa la veu. / Segons el que em transmet la cançó em baso amb la primera frase que em surt.


Els teloners Palabrakdabra també han fet una bona actuació. Alguns dels seus membres, com el Lacra i el Skem, també han participat al 'Freestyle rondo' i han cantat el que se'ls ha ocorregut 'in situ'. Els assistents han qualificat la proposta com una vetllada amb molt bon ambient hip hop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.