Torna el jazz a la Casa de Cultura amb un cicle de 'jam sessions'


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acull a partir d'aquest divendres un cicle de 'jam sessions' que s'allargarà fins a la primavera. Es tracta de la recuperació d'aquest espai en una aposta de l'Ajuntament i les Joventuts Musicals per la música de jazz. Els organitzadors han explicat que la sala d'actes de la Casa de Cultura es remodelarà i s'ambientarà per crear l'atmosfera d'una cava de jazz.

La presència del jazz a Sant Cugat ha tingut molt alts i baixos. La Casa de Cultura ja havia acollit, fa anys, concerts d'aquest estil de música, i durant molt temps el bar Bebop feia les funcions, no oficials, de cava de jazz de Sant Cugat. Amb el tancament d'aquest local, els amants del jazz es trobaven sense un lloc fix on gaudir-ne.

Amb aquesta iniciativa de l'Ajuntament i les Joventuts Musicals, es volen posar les bases perquè es consolidi un nou espai per al jazz a Sant Cugat. Ho explica el director de Joventuts Musicals, Martí Marín.

Martí Marín

La proposta ens sembla molt encertada, perquè transforma la sala d'actes en un bar, en una petita cava de jazz.


El director artístic del cicle, Jeppe Rasmussen, explica que cadascuna de les nou 'jam sessions' programades començarà amb un concert que posarà algun dels diferents 'accents' que el jazz pot tenir, com són el rock, la bossa nova i la música cubana.

Jeppe Rasmussen

He intentat que sigui un cicle amb una programació variada, amb tots els estils possibles dins el llenguatge del jazz.






Les 'jam sessions' comencen aquest divendres i s'allargaran fins el 3 d'abril, amb un format quinzenal. Totes les sessions comencen a dos quarts d'onze de la nit i l'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.