Joan Manuel Serrat tancarà la temporada del quinzè aniversari del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Sergio Dalma, al Teatre-Auditori al gener (28/nov/08)

El monòleg 'Non solum' de Sergi López, al març al Teatre-Auditori (26/nov/08)


  • Comparteix:

Joan Manuel Serrat

Joan Manuel Serrat

Joan Manuel Serrat, l'estrena de l'espectacle 'Solo' i dues òperes són alguns dels plats forts de la programació del Teatre-Auditori per al primer semestre de l'any vinent. En total, s'hi han programat 26 espectacles i quatre muntatges per a infants.

En música, hi sobresurten els concerts de Sergio Dalma, recomanat per Cugat.cat, de Martirio, del grup xilè Quilapayún i de Joan Manuel Serrat.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, explica que l'actuació de Serrat posarà el punt final a la celebració dels 15 anys de l'equipament municipal.


Pep Tugues

És una bona manera de tancar la temporada dels 15 anys del Teatre-Auditori.



En teatre, la sala santcugatenca programa deu espectacles. Entre aquests muntatges, hi destaquen 'Aloma' de Dagoll Dagom, 'Enfermo Imaginario' amb Paco Moran, 'Non Solum' amb Sergi López, i 'Mort d'un viatjant' amb Jordi Boixaderas.

En la programació, també hi destaca l'estrena de l'espectacle 'Solo', de Camerata Sant Cugat, Color Dansa i els actors Lluís Marco i Emma Vilarasau. En aquesta proposta, s'hi barregen música, dansa i paraula sota la direcció de Xavier Baulies.

Ho explica Tugues.

Pep Tugues

És un espectacle total amb música en directe que sorprendrà molt per la seva gran capacitat de vessants artístiques.


Durant el proper semestre, s'han programat les òperes 'Il Trovatore' i 'Don Giovanni'. També s'hi representarà dansa amb els espectacles 'Serrat Balla' amb Color Dansa i l'estrena de 'La Bella Dorment' del ballet de David Campos.

La venda de les entrades per a la nova programació començarà dimecres de la setmana vinent per als abonats. A partir del dimarts 16 de desembre, es posaran a la venda les entrades al públic en general.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.