Obertes les inscripcions per participar al quart Camí de Justícia


Temes relacionats

Una vuitantena de persones rememoren l'assassinat de l'abat Biure sota la pluja (24/des/07)

La pluja protagonitza la segona edició del 'Camí de justícia' (23/des/06)

Una marxa nocturna pel 'Camí de Justícia' posa punt i final al programa 'Coincidències Insòlites' de Sant Cugat i Cerdanyola (27/des/05)


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del Camí de Justícia

Imatge d'una edició anterior del Camí de Justícia

Sant Cugat i Cerdanyola obren aquest dimarts les inscripcions per participar al quart Camí de Justícia, la marxa nocturna amb què es recorda el recorregut dels assassins de l'abat de Sant Cugat la nit de Nadal de 1351. La marxa es farà, de manera excepcional, el 18 de desembre i amb un itinerari reduït a causa de les obres de la carretera que uneix Sant Cugat i Cerdanyola.

Els participants al Camí de Justícia s'aplegaran al Museu de Cerdanyola i iniciaran el recorregut a l'església de Sant Pau de Riusec. Després de passar per Cerdanyola, arribaran al Monestir de la nostra ciutat, on els rebran les autoritats dels dos municipis. Un sopar medieval i l'assistència a l'assaig general de 'Pedra i sang' completaran el programa de l'activitat.

Les obres de la carretera que uneix Cerdanyola i Sant Cugat han obligat a reduir l'itinerari de la marxa. A més, la celebració de l'activitat en dia feiner fa que estigui previst acabar a dos quarts de 12 de la nit.

Les places per participar al Camí de Justícia són limitades. Per apuntar-s'hi, cal dirigir-se a l'Oficina de Turisme de Sant Cugat, el Club Muntanyenc o l'Ateneu de Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.