Obertes les votacions per escollir els grups que tancaran el 'Mou-te a ritme santcugatenc'


  • Comparteix:

Cartell de la 2a edició del cicle 'Mou-te'

Cartell de la 2a edició del cicle 'Mou-te'

Un concert amb les dues formacions més votades clourà el 23 de desembre el segon cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. Ja s'ha obert el concurs per triar els grups que protagonitzaran l'actuació, que es pot fer a través de l'adreça electrònica musicals@cugat.cat.

La cita és el 23 de desembre a dos quarts d'onze de la nit a la Casa de Cultura, en el marc de les activitats de Nadal que organitza l'Ajuntament. Les votacions, que ja s'han obert, serviran per decidir quin dels 18 grups que han participat al cicle faran de teloners i de plat fort al concert de cloenda. Cada grup disposarà d'una hora per tocar i de l'equipament tècnic necessari.

La cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha explicat que ja han rebut una allau de votacions.

Jéssica Sotodosos

Fins avui hem rebut més de 150 correus de votacions. Això demostra les ganes i el gran ambient musical que hi ha a la ciutat.









El grup seleccionat rebrà un premi en metàl·lic de 600 euros i el grup teloner obtindrà el DVD amb les imatges del seu concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.