Fortuny i Camps interpreten Mozart a ritme de jazz


  • Comparteix:

Moment de l'actuació

Moment de l'actuació

Una aula magna de l'escola de Música Victòria dels Àngels plena de gom a gom ha estat l'escenari del concert 'Mozart en jazz' que han ofert el saxofonista Llibert Fortuny i el pianista Manel Camp. Els artistes han variat i improvisat algunes de les peces del compositor austríac. L'acte ha arribat a la ciutat amb el cartell d'entrades exhaurides.

'Mozart en Jazz' va sorgir durant la celebració del 25è Premi de Música Ciutat de Manresa. L'objectiu de l'espectacle és apropar la la música de Mozart a tots els públics.

Entre les peces que han interpretat hi ha la 'Marxa Turca', la 'Petita Serenata Nocturna' i la 'Simfonia en sol Menor', entre d'altres.

El saxofonista Llibert Fortuny explica l'espectacle.

Llibert Fortuny

Un concert de Mozart en jazz, de temes versionats per el Manel i portat al nostre terreny. És un diàleg entre el Manel i jo.


Fortuny ha explicat que la proposta esdevé una aventura on tots dos juguen a través de les sorpreses i de la renovació de les peces més emblemàtiques del compositor.

L'acte ha comptat amb la presència de més de 150 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.