Firart confia en la propera mostra al carrer per recuperar les vendes de la temporada


Temes relacionats

Firart torna al carrer amb la meitat dels seus artistes ( 5/oct/08)


  • Comparteix:

Els artistes de Firart confien en el proper diumenge 21 de desembre per donar sortida a les seves obres gràcies a la proximitat de les festes nadalenques. Els artistes afirmen que la propera mostra al carrer de Firart sol aplegar el major volum de vendes de tota la temporada.

La gran majoria dels pintors de Firart tenen l'esperança de recuperar les vendes de la temporada el proper 21 de desembre. Els artistes afirmen que es tracta de la mostra més productiva de tot l'any en quant a les vendes.

Escoltem alguns dels comerciants de Firart.


Artistes

La gent aprofita per comprar pintures com a regals. / El proper diumenge de Firart acostuma a vendre's més quantitat. / Són dies bons si la gent no fa cas de la crisi. / No hi confio massa en les festes



D'altra banda, els artistes no han notat una devallada d'afluència en la mostra d'aquest diumenge de pont de la Constitució i la Puríssima.


Artistes

Hi ha gent que ens espera per veure les novetats. / Pensava que n'hi hauria menys gent. / N'hi ha la mateixa gent de sempre. / A Firart no es noten els ponts.



Els artistes ja fa temps que noten els efectes de la crisi. El passat 5 d'octubre la mostra de Firart comptava amb la meitat dels comerciants al carrer Santiago Rusiñol.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.