Argento Tango Fusión, avui al Teatre la Unió en un espectacle innovador


  • Comparteix:

Un dels espectacles de Argento Tango Fusión

Un dels espectacles de Argento Tango Fusión

El Teatre la Unió acull aquest divendres a les deu de la nit un espectacle multidisciplinari de la formació Argento Tango Fusión en què es combinen música, art visual, dansa i aeris. El guitarrista de la formació, Luciano Pietrafesa, defineix l'espectacle com una nova visió del tango en la qual es mescla l'electrònica, el violoncel i la guitarra.

La formació musical tanca el cicle de concerts de la presentació del seu nou disc 'Argento Tango Fusión' amb un espectacle al Teatre la Unió. Segons el guitarrista, Luciano Pietrafesa, l'objectiu de l'espectacle és fusionar la disciplina del tango des dels seus orígens amb nous estils musicals.

Luciano Pietrafesa

És una nova visió del tango juntament amb noves possibilitats musicals i artístiques com la música electrònica.


A l'espectacle hi haurà, d'una banda, música per part del guitarrista Luciano Pietrafesa, del violoncenista Lilian Giubetich i León Bertone. I d'altra banda, hi haurà art visual, dansa amb ballarins com Diana Mossir i Martin Pargana i un espectacle aeri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.