Segell local al nou cartell del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Foto de família de la presentació de la nova temporada

Foto de família de la presentació de la nova temporada

El Teatre-Auditori encara la recta final del 15è aniversari amb una programació per al proper semestre amb 30 espectacles amb marcada presència d'entitats i actors santcugatencs. Dimarts que ve es posen a la venda les entrades de la nova programació que ofereix propostes com Dagoll Dagom, Sergi López i Joan Manuel Serrat.

L'equipament municipal estrenarà el 2009 amb una oferta que conté 10 creacions amb segell santcugatenc. Noms propis com Emma Vilarasau, Mercè Arànega i Francesc Orella s'afegeixen a produccions de col·lectius locals com la companyia de dansa resident Color, Camerata Sant Cugat i Teatre Social Femarec.

L'aposta pels artistes de la ciutat pujarà a l'escenari a una nova entitat: el grup de hip-hop Brodas. Lluc Fruitós, coreògraf i ballarí, s'ha mostrat encantat de fer la 'posada de llarg' al Teatre-Auditori amb 'I.V.A inclòs'.

Lluc Fruitós

La gent a qui li agrada el que nosaltres fem i les nostres classes gaudirà segur.


La cirereta de la programació és el concent de cloenda de Joan Manuel Serrat, que també estarà present en forma de dansa amb el muntatge 'Serrat balla' de la companyia Color. Emma Vilarasau també farà una doble col·laboració assumint el monòleg 'La infanticida' i el recital de poesia de 'Solo', un muntatge de fusió de Camerata Sant Cugat.

Sergio Dalma i Martirio compleixen anys sobre l'escenari i oferiran concerts de repàs a la seva trajectòria. En l'apartat escènic figuren els espectacles de Sergi López, Paco Morán, compañía Animalario i altres èxits teatrals com 'Els nois d'història', 'Traïció' i 'Aloma', la primera visita de Dagoll Dagom. Joan Lluís Bozzo n'és el director.

Joan Lluís Bozzo

'Aloma' és una història d'amor apassionant entre una dona jove i un home madur.


L'equipament municipal manté la col·laboració amb el Mag Lari i el Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell, així com l'oferta de la programació familiar i el Cicle de Música de Cambra. Una programació que vol consolidar el 80% d'ocupació de mitjana que fins ara ha tingut el teatre. Escoltem Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Al 2008, el Teatre-Auditori ha programat un total de 51 espectacles amb un nivell d'ocupació que volem mantenir.




Les entrades es podran comprar a partir del dimarts que ve. Els abonaments ja estan a la venda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.