El concertista i compositor Antoni Besses celebra els 50 anys de la seva primera actuació amb un concert


  • Comparteix:

El concertista i compositor Antoni Besses oferirà aquest diumenge un concert de piano per celebrar el 50 aniversari de la seva primera actuació. Durant l'acte, Besses tocarà peces de Bach, Shumann, Mompou i Scri-a-bin.

Antoni Besses va debutar amb només 7 anys d'edat ara fa 50. Besses és un concertista de reconegut prestigi internacional i ha treballat com a professor en nombroses escoles. Montserrat Calduch, directora de l'Escola de Música que porta el seu nom, explica quina és la seva relació amb el centre.

Montserrat Calduch

Fa 14 anys que col·labora amb nosaltres. Al principi ho feia amb cursos a l'estiu i concerts puntuals però des de fa 5 anys ve durant tot el curs a l'escola.


Segons Montserrat Calduch, Antoni Besses és un català universal i és tot un orgull que faci aquest concert a l'escola. Calduch també ha avançat que a l'acte assistiran diferents personalitats del món de la cultura a banda de l'alcalde de la ciutat.

Montserrat Calduch

Han confirmat la seva assistència la viuda de Mompou, Salvador Pueyo i Gonsal Comelles entre altres.


El preu de l'entrada és de 10 euros amb descompte pels estudiants. Al final del concert es farà un brindis amb tots els assistents. Montserrat Calduch ha indicat que aquest acte és adient per a tots aquells que volen assistir a un concert de primera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.