'Sopa de Pedres' apropa als més petits la importància de la convivència


  • Comparteix:

L'actriu Marta Soler

L'actriu Marta Soler

En temps econòmicament difícils és important la convivència i la cooperació entre els veïns per poder sortir endavant. És la història que explica l'espectacle teatral 'Sopa de Pedres'. L'obra de la companyia Sifó s'ha estrenat aquest dissabte al Teatre La Unió. Es tracta d'un conte tradicional escenificat amb números de circ que intenta crear els espais d'un poble, ambientat als anys quaranta.

'Sopa de Pedres' és un espectacle adreçat a un públic familiar, amb música en directe i teatre amb banda sonora original. L'actriu i membre de la Companyia Sifó, Marta Soler, explica en què consisteix l'espectacle.


Marta Soler

El conte s'ambienta en un temps en que les coses no van massa bé i la gent ha de guanyar-se la vida com pot. És una història de convivència i cooperació entre els membres del poble, per poder sortir endavant.


Aquest muntatge tanca la programació de tardor del Teatre La Unió. A la inauguració hi han assistit prop d'una quarantena de nens amb els seus pares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.