L'Any del Mil·lenari acull, des d'avui, l'exposició 'Al-Andalus, les aromes de l'Islam'


  • Comparteix:

L'exposició s'ha presentat aquest migdia

L'exposició s'ha presentat aquest migdia

La societat andalusí que es va desenvolupar a la Península Ibèrica durant l'edat mitjana arriba aquest vespre a Sant Cugat a través de les seves olors. La Fundació La Caixa i l'ajuntament presenten a les 8 de la tarda, l'exposició 'Al-Andalus, les aromes de l'Islam' a la plaça Octavià.

L'objectiu d'aquesta mostra és apropar-nos a les persones i els costums que van conformar la societat andalusí, una cultura que va deixar petjades profundes a gran part de la península. L'exposició ens endinsa en el món de les olors que van envoltar aquesta societat a través d'un recorregut imaginari pels enclavaments més importants de les seves ciutats: el soc, la mesquita, la casa i el jardí. Segons Margarita López, representant del comissariat de l'exposició, es tracta d'una proposta molt realista.

Margarita López

El visitant que passi per la mostra es trobarà que s'endinsa pels carrers d'un soc, per les seves botigues i per les seves olors i sensacions.


'Al-Andalus, les aromes de l'Islam' està organitzada per la Fundació La Caixa i El Legado Andalusí amb el Comissariat de la Fundación de Cultura Islámica. La mostra es podrà veure en una carpa que s'ha situat a la plaça Octavià fins el 14 de març. A la inauguració hi assistiran l'alcalde, Lluís Recoder i Lluís Reverter, el secretari general de la Fundació La Caixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.