Karamalà organitza classes de dansa africana per recaptar fons per al Senegal


Temes relacionats

Karamalà organitza la primera diada solidària amb Colobane ( 5/des/07)


  • Comparteix:

L'associació cultural Karamalà organitza aquest dissabte a la tarda classes de dansa africana solidàries. Els diners que recaptin els professors de dansa El Hadji Sonko i Núria Muñoz es destinaran a zones necessitades del Senegal. Les classes s'impartiran a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels.

Karamalà organitza aquesta segona diada solidària amb l'objectiu d'ajudar la regió senegalesa de Casamance. Amb els fons recaptats s'habilitaran mosquiteres, menjar, medecines, roba i altres elements de primera necessitat.

La professora i coordinadora de la jornada, Núria Muñoz, explica en què consistirà aquesta ajuda.

Nuria Muñoz

Farem un kit de mosquiteres per prevenir la Malària, amb aliments de primera necessitat... I s'anirà repartint amb un burret per els cases senegaleses.


Les classes tenen un cost de 15 euros si es reserva el mateix dissabte. Els menos d'edats tenen un descompte del 50%. Núria Muñoz dóna més informació sobre les danses senegaleses.

Núria Muñoz

Són classes de dansa africana per tothom. La Sabar és la dansa típica del Senegal, i la Seruba és típica de les ètnies del sud del Senegal, Dioro i Mandingo.



Entre classe i classe, es repartirà un berenar solidari amb pastissos casolans el preu del qual serà la voluntat. A més, estaran a la venta compac discs solidaris de música africana a cinc euros, i els assistents també podran fer donatius extres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.