La Biblioteca del Mil·lenari i el Taller d'Adolf organitzen una exposició de llibres d'artistes


  • Comparteix:

La Biblioteca del Mil·lenari i el Taller d'Art Adolf convoquen aquest mes tots els artistes santcugatencs a participar en una exposició de llibres d'artistes. Aquesta mostra, que s'inaugurarà el mes vinent, té l'objectiu de donar a conèixer a la població les anotacions i apunts dels artistes locals.

Artistes novells i consagrats poden apuntar-se en aquesta iniciativa durant aquest mes. El taller d'Art Adolf i la Biblioteca municipal han engegat aquesta exposició amb la voluntat que els amants de l'art coneguin un dels elements imprescindibles dels artistes: els seus llibres. El polifacètic Adolf ens explica què és exactament un 'llibre d'artista':

Adolf

No s'ha de confonre el llibre d'artista amb el llibre d'un artista


Les tècniques emprades al concurs, així com els temes i el tamany dels llibres són totalment lliures. Adolf també ha comentat com va sorgir la idea de crear una mostra amb llibres d'artistes:

Adolf

El llibre d'artista és una cosa molt desconeguda que valia la pena fomentar una miqueta


L'exposició 'Llibres d'artista' s'inaugurarà al juny i es podrà visitar fins a finals de juliol. Els interessats poden consultar les bases de participació a la web del taller d'Adolf: www.adolf-art.com



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.