L'hotel d'entitats de la Casa de Cultura ja ha començat a funcionar


Temes relacionats

Xavier Escura: 'Els usuaris de la Casa de Cultura passaran de veure un equipament dels anys 50 a gaudir d'un espai del segle XXI' ( 2/oct/08)


  • Comparteix:

Una trentena d'associacions utilitzen ja l'anomenat 'hotel d'entitats' de la Casa de Cultura, beneficiant-se de les reformes que s'han realitzat a la primera i segona planta d'aquest edifici. Pel que fa a la segona fase de les obres, que ha d'adequar la planta baixa, començarà a principis de l'any que ve, segons ha dit a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura.

Amb les obres de la primera fase a la Casa de Cultura es van aconseguir set despatxos nous per a entitats i gairebé 300 metres quadrats més per a diferents usos, totalment renovats i amb millores de climatització i adaptació dels serveis.

Un dels objectius del projecte era posar en marxa aquest 'hotel d'entitats' que, segons Xavier Escura, es troba ja en ple rendiment i creixent dia rere dia.

Xavier Escura

Cada dia estan arribant entitats, diria que estem doblant les que hi havia abans de la reforma.


Escura preveu que les obres de la segona fase comencin a principis d'any. Pel que fa a la tercera fase, que preveu la construcció d'un auditori subterrani, encara no té data d'inici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.