La representació especial de Pedra i Sang aconsegueix recaptar gairebé 2.000 euros per a la Marató de TV3


Temes relacionats

Proposen representar 'Pedra i Sang' a l'església del Monestir ( 8/des/08)


  • Comparteix:

La representació de Pedra i Sang ha recaptat gairebé 2.000 euros per a la Marató de TV3 d'enguany. La tradicional obra, que ha arribat a la seva novena edició, ha aconseguit omplir l'aforament de la sala capitular i ampliar les donacions amb la venda d'entrades de fila zero.

A més de completar les 110 localitats de l'aforament de la sala, diversos santcugatencs han decidit col·laborar amb la Marató amb la compra d'entrades de fila zero. En total, l'entitat ha recaptat gairebé 2.000 euros.

La directora de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, explica per què s'ha decidit enguany col·laborar amb la Marató.


Dolors Vilarasau

Cada any, quan estem preparant 'Pedra i Sang', sentim que s'està fent La Marató de TV3 i diem que estaria bé participar-hi.




A més, Vilarasau ha reivindicat la importància d'aquesta obra per a la ciutadania santcugatenca. La directora explica els motius.


Dolors Vilarasau

Tots els components: història pròpia, santcugatenca, produïda en les festes de Nadal i les mateixes pedres del Monestir fan que la representació tingui un element identitari molt important.




Aquesta és la segona representació que es fa aquest any de l'obra. El tret de sortida el va donar la representació per als participants del Camí de Justícia. Pels proper dies estan previstes les representacions de Nadal, Sant Esteve i el 27 i 28.

Amics de Pedra i Sang espera poder arribar l'any vinent a la desena edició amb una representació especial al Monestir, espai on tenen lloc els fets.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.