Sílvia Munt, al nou Consell Nacional de la Cultura


  • Comparteix:

Sílvia Munt, a Valldoreix, en una foto d'arxiu

Sílvia Munt, a Valldoreix, en una foto d'arxiu

L'actriu i directora santcugatenca Sílvia Munt ha estat proposada per formar part del nou Consell Nacional de la Cultura i les Arts. La composició de l'organisme, que té l'objectiu d'assessorar el govern en matèria de política cultural, es ratificarà al Parlament. El president de la Generalitat, José Montilla, ha proposat l'escriptor Xavier Bru de Sala per encapçalar el nou consell.

A banda de Sílvia Munt, la llista de membres proposada pel president Montilla es completa amb el filòsof i crític d'art Xavier Antich, l'arquitecte Juli Capella, l'escriptor Jordi Coca, l'humanista Manel Forcano, la galerista Chantal Grande, l'advocat Francesc Guardans i Cambó, la gestora cultural Marta Olivares i Tortosa, la crítica d'art Pilar Parcerisas i la realitzadora Rosa Vergès.

Entre les funcions del consell hi haurà, per exemple, decidir sobre el suport a creadors i entitats, a més d'elaborar l'informe anual sobre l'estat de la cultura i les arts a Catalunya i concedir els premis nacionals de Cultura de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.