Una vintena de persones assisteixen a la darrera xerrada del cicle de 'Pedra i Sang'


  • Comparteix:

L'escriptor i professor emèrit de l'Institut del Teatre, Jordi Coca, ha explicat aquest dimarts al vespre els paral·lelismes que hi ha entre l'obra de teatre 'Els Perses', la tragèdia més antiga que es conserva, i l'obra 'Pedra i Sang'. En la xerrada Coca s'ha mostrat partidari de portar fets històrics al teatre per acostar la història a la societat actual.

L'escriptor i professor emèrit de l'Institut del Teatre Jordi Coca ha parlat de l'obra 'Els perses', la representació de la victòria dels grecs sobre la invasió persa. Aquesta és l'única tragèdia de fets històrics que ha arribat a l'actualitat. Coca explica el nom de la xerrada, 'Els perses, el primer drama històric de la humanitat'.

Jordi Coca

'Els perses' és l'única tragèdia que es manté fins l'actualitat.


La xerrada ha servit per tancar el cicle de conferències d'Amics de Pedra i Sang que també ha comptat amb les xerrades del poeta Feliu Formosa i el músic Joan Alavedra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.