Sílvia Munt, Pep Anton Muñoz i Judith Colell, nominats als Premis Gaudí


Temes relacionats

Quatre santcugatencs opten avui als Premis Butaca (24/nov/08)

Pep Anton Muñoz, present a les sales de cinema amb 'Bienvenido a Farewell-Gutmann' ( 8/jul/08)

Sílvia Munt s'estrena com a directora amb 'Pretextos' (13/jun/08)


  • Comparteix:

Premi Gaudí

Premi Gaudí

Els actors santcugatencs Pep Anton Muñoz i Sílvia Munt i la cineasta local Judith Colell estan nominats als Premis Gaudí. Pep Antón Muñóz és candidat al premi de millor interpretació masculina secundària i Sílvia Munt està doblement nominada per la millor interpretació femenina principal i per la millor direcció pel film 'Pretextes'. De la seva banda, Judith Colell opta al guardó de millor pel·lícula per a televisió amb el film 'Positius'.

L'actor florestà Pep Anton Muñoz està nominat pel seu paper secundari en el film 'Bienvenido a Farewell-Gutmann'. Sílvia Munt s'endú dues nominacions, una pel seu paper com a protagonista i l'altra per la direcció del film 'Pretextes'. El film 'Positius', dirigit per Judith Colell i produït per Televisió de Catalunya i Oviedo TV, opta al guardó de millor pel·lícula per a televisió.

El Premi Gaudí és un guardó de nova creació atorgat per l'Acadèmia del Cinema Català que reconeix les millors produccions cinematogràfiques catalanes de l'any. La gala de lliurament de premis, presentada per Clara Segura, tindrà lloc el proper 19 de gener i es retransmetrà per TV3.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.