El Club Muntanyenc es marca com a objectiu pel 2009 oferir un servei més integrador


Temes relacionats

El quinto de Nadal repeteix escenari aquest any al Club Muntanyenc (20/des/08)


  • Comparteix:

Interior del Club Muntanyenc Sant Cugat

Interior del Club Muntanyenc Sant Cugat

L'esquí i el senderisme protagonitzen les activitats de gener del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). El Club ofereix un curs d'esquí i snowboard i organitza diverses jornades de senderisme pel camí català de Sant Jaume i la tercera etapa del Camí del Nord. També hi ha previst un taller pràctic d'interiorisme i tertúlies en anglès. L'objectiu del CMSC és oferir un servei integral pel soci.

El Club Muntanyenc Sant Cugat enceta les activitats dissabte 10 de gener amb una pujada i volta a la Mola de Colldejou. Pels més petits, el Club ofereix una escola d'excursionisme i alguns recorreguts de senderisme de baixa dificultat.

El gerent del CMSC, Marc Dinarés, ha explicat a Cugat.cat que la intenció és continuar oferint les mateixes activitats com fins ara.

Marc Dinarés

Anar continuant oferint les activitats com fins ara. Activitats tan esportives com culturals i relacionades amb el medi ambient.


Dinarés però ha afegit que l'objectiu que es marquen per aquest nou any és oferir un servei més integrador enfocat sobretot als més joves de l'entitat.

Marc Dinarés

Entenem que al soci del club li hem de poder donar un servei integral sobretot enfocat al jovent per això hem tret un nou projecte.





Tallers d'interiorisme, de pilates i de fotografia completen les activitats del Club, que també compta amb un grup de lectura que es reuneix els dimarts i tertúlies en anglès els dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.