Els organitzadors del Carnestoltes esperen incrementar la participació ciutadana en aquesta festa


  • Comparteix:

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, i un dels organitzadors mostren el cartell dels Carnestoltes 2003

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, i un dels organitzadors mostren el cartell dels Carnestoltes 2003

La festa del Carnestoltes se celebrarà els dies 1 i 2 de març amb la voluntat d'aglutinar el màxim nombre de participants. La Promotora de Festes Locals, Profeslo, torna a ser l'organitzadora d'aquesta festa, que presenta un cartell de Carnaval que fuig dels convencionalismes.

El Carnestoltes 2003 no aporta gaires novetats respecte l'any anterior. El col·lectiu Profeslo torna a assumir l'organització de la festa, després de l'èxit de l'any passat. L'objectiu d'aquest any és convertir el Carnestoltes en una festa multitudinària, amb elements de ciutat i dirigida a tots els sectors de la població.

La festa començarà el matí de l'ú de març amb la tradicional cercavila de gitanes, que donarà pas al ball de belles. Tampoc hi faltaran la concentració de comparses a la plaça d'Octavià, ni el cercatasques que recorrerà diversos bars i cafeteries del centre. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha remarcat la necessitat que el poble participi activament d'aquesta festa:

Angels Ponsa

El que intentem és recuperar la participació, que en els darrers anys s'ha anat incrementant


Diumenge la festa continua amb la cercavila matinal del Centro Castellano Manchego, la xocolatada i el ball de les gitanetes. Al punt de la una del migdia tindrà lloc la lectura del pregó, que està envoltat de sorpreses.

Uns dels encarregats d'animar la festa seran el matrimoni format per la Cinta i el Manel. La parella ha comentat que la festa comptarà, enguany, amb un original cartell:

Cinta i Manel

Era una cosa de concepte que pel Carnaval s'havia de treure fora el cap i per això hem fet aquest cartell


El cartell del Carnaval 2003 crida l'atenció per la seva austeritat i perquè s'allunya de la imatge dels tradicionals cartells de carnaval. El cartell, obra de Profeslo, reprodueix una persona que llença el cap a la paperera utilitzant la simbologia dels senyals de trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.