Xavier Sarrià: 'He intentat reflectir aquest món en el qual vivim'


  • Comparteix:

'Històries del paradís' és el primer llibre de Xavier Sarrià, vocalista del grup valencià Obrint Pas. En aquest llibre, presentat aquest dissabte al Terra Dolça, Sarrià explica una sèrie de contes, cadascun relacionat amb un sentiment. Les 22 històries estan basades en la vida de diversos indrets del món, reflecteixen la vida i els sentiments de les persones i de la cerca de la felicitat.

El llibre de contes, aparentment independents els uns dels altres, intenta plasmar la realitat actual del planeta des d'una òptica diferent. Els sentiments i la cerca de la felicitat vertebren l'obra. Cadascun dels contes porta el nom d'un sentiment i explica una història basada en esdeveniments que han estat notícia.

L'escriptor i vocalista d'Obrint Pas, Xavier Sarrià explica a Cugat.cat què vol transmetre amb aquest llibre.


Xavier Sarrià

He intentat transmetre diferents sensacions, els sentiments de les persones, les diferents realitats que vivim com a espectadors en les notícies però crec que realment en som protagonistes.



Tot i la publicació d'aquest primer llibre, el cantant considera que la música i la literatura aporten a l'artista i al públic sensacions diferents. Segons Sarrià, 'la música se sustenta molt en els sentiments, en canvi la literatura permet crear universos i aprofundir en allò que expliques'.

Sarrià, que està satisfet de les bones crítiques del seu primer llibre, no descarta publicar una segona obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.