La pluja, protagonista aquest cap de setmana a la Casa de Cultura


  • Comparteix:

La pluja ha deslluït les activitats

La pluja ha deslluït les activitats

La pluja al llarg de tot el cap de setmana ha deslluït les activitats infantils previstes dins el programa 'Viu el Nadal'. L'assistència ha estat escassa, a diferència de dies anteriors, on el bon temps acompanyava i s'omplien les instal·lacions de la Casa de Cultura. Tot i així, els més menuts i els seus pares han gaudit d'activitats i espectacles entorn els contes i el Dia dels Sants Innocents.

La vuitena edició del conte de Les Tres Bessones, representacions de contes i espectacles de màgia són algunes de les activitats que aquest cap de setmana han passat per la Casa de Cultura. L'assistència als espectacles ha estat bona, segons els organitzadors, però la pluja ha fet minvar considerablement el nombre de participants respecte d'altres dies.

Escoltem una de les usuàries d'aquestes instal·lacions.

Usuària

És molt positiu que hi hagi aquestes activitats perquè els nens tenen moltes vacances i aquestes activitats estan adequades per a ells.


El programa d'activitats d'aquest cap de setmana també ha servit per presentar el darrer llibre de les Tres Bessones. En aquesta ocasió, l'obra vol apropar als més petits els valors entorn el bon ús de l'aigua. Les activitats s'allargaran fins el proper cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.