Josep Canals: 'La crisi no afectarà la bona salut de les galeries d'art'


  • Comparteix:

Exterior de la Canals-Galeria d'Art

Exterior de la Canals-Galeria d'Art

El galerista Josep Canals fa un balanç molt positiu del 2008 i es mostra confiat que la crisi no afectarà les galeries de Sant Cugat. Segons Canals, el fet que no se centrin només en fer negoci, sinó que busquin el desenvolupament artístic de la ciutat, són una garantia que les galeries seguiran amb la seva activitat sense problemes.

Josep Canals fa un repàs de les moltes exposicions que s'han fet durant l'any, destacant els actes commemoratius dels 50 anys de l'Escola Catalana del Tapís i l'organització de la Biennal d'Art Contemporani Català.

Canals assegura que, tot i l'aventura fallida de la galeria que va obrir a la plaça d'Octavià, que va acabar sent assumida en la seva totalitat per un dels accionistes inicials, Ramon Grau, el 2008 ha estat un molt bon any.

Josep Canals

Hem tingut alguna errada, però el resum de l'any ens enorgulleix del que hem fet des de Sant Cugat.


Des d'aquesta perspectiva, Canals es mostra molt optimista de cara el 2009, assegurant que la crisi no afectarà les galeries de la ciutat.

Josep Canals

Les galeries de Sant Cugat aguantaran bé la crisi, perquè no pensen només en el negoci.


Canals ha destacat també la feina feta com a secretari d'(art)catalunya, una associació que col·labora amb el departament de Cultura de la Generalitat per promoure campanyes per fomentar el món de les galeries d'art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.