'Zavet', d'Emir Kusturica, al cicle del Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de 'Zavet' d'Emir Kusturica

Cartell de 'Zavet' d'Emir Kusturica

'Zavet', del director serbi Emir Kusturica, és la proposta d'avui al cicle de Cinema d'Autor. Un adolescent viu amb el seu avi, que està a punt de morir-se, a un poble perdut per la muntanya. El vell envia el seu nét al poble més proper perquè trobi esposa i compri una icona religiosa. La cinta es projectarà en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit.

El jove Tsane viu amb el seu avi a un poble muntanyenc incomunicat del món. El vell, que està a punt de morir-se, decideix enviar el seu nét al poble més proper per vendre la vaca. Amb els diners que obtingui de la venda de l'animal, ha de comprar una icona religiosa i portar a casa una esposa. Aviat s'enamora de la jove Tsana.

El programador del cicle, Àngel Comas, destaca la figura del director serbi Kusturica i de la seva manera de fer cinema.

Àngel Comas

Kusturika és el millor director de Yugoslàvia, té molt sentit de l'humor i els seus films són molt esbojarrats.








La pel·lícula es projectarà en dues sessions, la primera a les set de la tarda i la segona a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.