'Solo', l'espectacle més santcugatenc de la programació del Teatre-Auditori arriba diumenge


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori acull aquest diumenge l'espectacle 'Solo' de Camerata Sant Cugat. Amb les interpretacions d'Emma Vilarasau i Lluís Marco, 'Solo' és un espectacle de música, dansa i poesia basat en textos de Rainer Maria Rilke i Joan Vinyoli amb música de Mozart, Paganini i Bach, entre d'altres. El pintor Pla Narbona i el fotògraf Pere Formiguera col·laboren a l'espectacle amb les seves obres.

'Solo' és una confluència d'arts escèniques de Camerata Sant Cugat que explora els límits de la creativitat a través del monòleg i dels solos instrumentals. Segons Baulies, l'espectacle vol ser un viatge per la geografia de l'ànima. Ho ha dit a Cugat.cat.

Xavier Baulies

'Solo' vol ser un espectacle total i per això combinem la música, la dansa, la poesia i la imatge. Vol ser un viatge per la geografia de l'ànima.


Baulies ha destacat la participació en l'espectacle de l'actriu santcugatenca Emma Vilarasau i l'actuació de la companyia resident al Teatre-Auditori, Color Dansa.

Xavier Baulies

Tenim la sort de comptar amb l'Emma Vilarasau i Lluís Marco i de músics extraordinaris així com l'actuació de la companyia de Color Dansa.


L'espectacle, que es podrà veure aquest diumenge a les set de la tarda, té una durada de poc més d'una hora i un cost de 24 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.