El Cor de Gòspel Sant Cugat actuarà en un concert benèfic organitzat per Mans Unides a Sabadell


  • Comparteix:

Erwyn Seerutton

Erwyn Seerutton

El Cor de Gòspel Sant Cugat participarà aquest dijous en un concert benèfic organitzat per Mans Unides a Sabadell. L'acte, que servirà per a recollir fons per a projectes solidaris al Brasil, es celebrarà al Teatre la Faràndula de la cocapital vallesana. A més del gòspel santcugatenc, també hi participarà el músic Erwyn Seerutton i el grup Zetzània.

Una barreja innovadora de Jazz i Gòspel per a recaptar fons. Aquest és el concert que el president del Cor de Gòspel Sant Cugat, Erwyn Seerutton farà a petició del grup Mans Unides.

Seerutton interpretarà primer uns temes en solitari. Després s'incorporarà al concert el grup Zetzània i finalment el Cor de Gòspel de Sant Cugat.

La intenció de Seerutton és acabar el concert fent participar al públic assistent, tal com ha explicat en una entrevista a Cugat.cat

Erwyn Seerutton

El tema del final serà un conegut pel públic com 'Oh! Happy Day'. Després decidirem en funció de la marxa i farem que tothom canti.


Els diners que es recullin de la venda de les entrades es destinarà al projecte socials que la delegació de Mans Unides a Sabadell està portant a terme al Brasil.

Les entrades es poden comprar a la seu de l'Acadèmia Catòlica de Sabadell i el preu serà de 20 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.