L'escriptor Joan Triadú presenta les seves memòries al claustre del Monestir


  • Comparteix:

Joan Triadú

Joan Triadú

L'escriptor Joan Triadú presentarà el llibre autobiogràfic 'Memòries d'un segle d'or' el dimecres vinent al Museu de Sant Cugat. Triadú defensa que el segle XX ha estat un segle d'or per a la cultura catalana perquè els catalans han pres consciència de la dimensió nacional de la seva cultura.

El pedagog i crític literari Joan Triadú presentarà aquestes memòries al claustre del monestir a les set de la tarda.

L'acte comptarà amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i pel director de l'editorial Proa, Isidor Cònsul.

Triadú ha estat el fundador de la Institució Cultural del Centre d'Influència Catòlica (CIC), a la qual pertany l'Escola Thau, amb seus a Sant Cugat i a Barcelona.

Triadú ha estat distingit amb la Creu de Sant Jordi (1982), el Premi d'Honor de Lletres Catalanes (1992), la Medalla d'Or al Mèrit Científic de l'Ajuntament de Barcelona (1996) i la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya (2001).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.