'Etz limon', d'Eran Riklis, al cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

El film 'Etz-limon' es basa en un fet real i mostra la situació actual d'Israel i Palestina

El film 'Etz-limon' es basa en un fet real i mostra la situació actual d'Israel i Palestina

'Etz limon' d'Eran Riklis, en castellà 'Los limoneros' , és la proposta d'avui al cicle de Cinema d'Autor. El film coproduït a Israel, França i a Alemanya és una crítica de la situació bèl·lica entre israelians i palestins. La cinta es projectarà en dues sessions, a dos quarts de vuit de la tarda i a les deu de la nit.

'Etz Limon' està protagonitzada per una vídua palestina que decideix encetar una batalla legal i personal contra el ministre de defensa d'Israel. La dona s'enfronta al polític perquè ha destruït el camp de llimoners amb el qual la seva família s'havia guanyat la vida durant molts anys.

El programador del cicle, Àngel Comas, creu que és una de les millors pel·lícules del cicle. Són declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Àngel Comas

Si veiem la pel·lícula, veurem quina és la situació d'Israel i Palestina. Al mateix temps també parla d'una dona que lluita per conservar les seves propietats i la seva dignitat. És una de les millors pel·lícules del cicle.










La projecció d'aquesta pel·lícula forma part de la programació dels actes del Dia Internacional de la Dona. El preu de l'entrada és de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.