El director Santiago Zannou estrena aquest divendres el seu primer llargmetratge


  • Comparteix:

Santiago Zannou

Santiago Zannou

El director Santiago Zannou, que aviat es traslladarà a viure a Valldoreix, estrena aquest divendres la seva nova pel·lícula, 'El truco del manco'. El film vol apropar a l'espectador la superació personal en diferents situacions de marginació social.

'El truco del manco' representa a més la primera aproximació de Juan Manuel Montilla, més conegut com a 'el Langui' per la seva faceta com a cantant del grup de hip hop La Excepción, al món del cinema. La seva actuació a la pel·lícula compta ja amb una nominació a millor actor revelació dels premis Goya. Aquest drama sobre la superació personal davant les dificultats ha estat també nominada com a millor direcció novell i millor cançó original.

El director de la pel·lícula, Santiago Zannou, defineix així el seu darrer treball. Ho ha dit a Cugat.cat.

Santiago Zannou

És una pel·lícula honesta que parla de la superació de barreres.


La promoció de la pel·lícula ha coincidit amb el trasllat del director a la nostra ciutat. Zannou té previst instal·lar-se la propera setmana a la colònia Montserrat, un espai que ha cridat la seva atenció per la tranquil·litat i la proximitat amb Barcelona.

Santiago Zannou

És un lloc que em genera molta pau, sobretot per treballar. Sant Cugat és una ciutat meravellosa.


Santiago Zannou és madrileny, però va estudiar direcció cinematogràfica a Barcelona. Aquesta és la segona vegada que està nominat als premis Goya, després d'optar al millor curtmetratge amb el seu treball de final de carrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.