Tot a punt pel concert del Rotary Club en benefici de l'Associació Catalana per al Parkinson


Temes relacionats

L'Associació Catalana del Parkinson serà l'entitat beneficiada pel concert solidari del Rotary del 2009 (19/nov/08)

La llar-residència d'ASDI més a prop gràcies al concert benèfic del Rotary Club i l'OSJC (11/feb/08)


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya (OSJC) ofereix aquest diumenge a les sis de la tarda el concert 'Música per a la solidaritat'. Els beneficis de l'espectacle, que està organitzat pel Rotary Club de Sant Cugat, es destinaran a l'Associació Catalana per al Parkinson (ACAP). El públic podrà gaudir de peces d'autors tant clàssics com contemporanis. L'orquestra actua per segon cop al Teatre-Auditori, on va debutar el febrer passat.

El concert 'Música per a la solidaritat' és una iniciativa de la Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra i del Club Rotary de Sant Cugat. El repertori consisteix en un conjunt d'autors clàssics com Beethoven i Schubert i autors contemporanis que han compost bandes sonores de pel·lícules. També s'estrenarà l'obra 'Urbs', del compositor santcugatenc Tomàs Peire.

El secretari de la delegació santcugatenca de l'ACAP, Esteve Sala, explica la importància d'actes com aquest.

Esteve Sala

Un acte solidari com aquest contribueix molt a la millora de la qualitat de vida i obre la porta a l'esperança d'un futur millor.


L'OSJC va debutar per primer cop al Teatre-Auditori el febrer passat, i els beneficis de l'acte van ser per a l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI).

La secretària de la secció local del Rotary Club de Sant Cugat, Montserrat Moral, explica que esperen que aquest segon concert no sigui l'últim.

Montserrat Moral

L'any passat va ser ASDI i aquest any l'ACAP. El de l'any que ve no ho sabem, però la idea és continuar amb la iniciativa.


El preu de l'entrada és de 15 euros i es poden aconseguir a la Casa de Cultura.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.