L'escola Thau acull una exposició de la Fundació Laia Mendoza


  • Comparteix:

La Fundació Laia Mendoza fa classes de reforç a l'Índia

La Fundació Laia Mendoza fa classes de reforç a l'Índia

La Fundació Laia Mendoza presenta a l'escola Thau una exposició fotogràfica sobre el sud de l'Índia. La mostra consta d'una desena d'imatges del fotògraf santcugatenc Pep Àvila i vol explicar la realitat d'aquest indret. El centre educatiu i la fundació també oferiran dijous que ve una xerrada a la Casa de Cultura.

L'exposició mostra les fotografies de Pep Àvila, que va fer durant la seva estada al sud de l'Índia amb un director de cinema mexicà. La Casa de Cultura acollirà part de l'exposició i una xerrada on participaran Pep Àvila, el grup de voluntaris de l'escola i membres de la fundació.

A l'escola Thau s'ha organitzat un grup de voluntariat format per 48 alumnes d'entre 14 a 16 anys, que han col·laborat amb la Fundació. L'escola vol oferir als alumnes la possibilitat de solidaritzar-se fent diverses tasques.

La responsable de l'organització, Mia Mendoza, descriu la tasca de la fundació.

Mia Mendoza

Treballem al sud de l'Índia on fem projectes educatius. A les nits fem classes de reforç escolar en unes aules que hem fet.


La Fundació Laia Mendoza té com a objectiu ajudar al desenvolupament de la zona de Vedanthangal, una àrea del sud de l'Índia formada per un conglomerat de poblets. Aquesta institució ofereix classes de reforç als infants de la zona i també realitza camps mèdics periòdics per proporcionar ajuda sanitària. La Fundació Laia Mendoza actua per aconseguir la potabilització de l'aigua de la zona i per millorar el desenvolupament agrari a partir de la formació de la població sobre les tècniques de cultiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.