El Teatre la Unió estrena la nova programació trimestral


  • Comparteix:

L'obra 'La Traïció' inaugura aquest dissabte la nova programació trimestral del Teatre la Unió. Dels dotze espectacles que es representaran d'abril a juny, destaquen l'obra 'La Màscara', en homenatge als actors Joan Fàbregas i Joan Llamas, i un concert de Quimi Portet en què el cantautor presentarà nou disc.

El Teatre la Unió presenta la nova programació que inclou espectacles des del 14 d'abril fins al 8 de juny. 'La Traïció', de l'escriptor premiat amb el Nobel Harold Pinter, obrirà el nou trimestre aquest dissabte a les 10 del vespre.

El programador del Teatre la Unió, Cristian Treceño, destaca la qualitat de tots els espectacles, tot i que alguns no siguin molt coneguts.

Cristian Treceño

Encara que hi hagi espectacles no molt coneguts pel format o per l'estil, són espectacles de molta qualitat i que són impactants.


De la nova programació trimestral, destaca el muntatge 'La Màscara', una obra en homenatge als actors i fills predilectes de Sant Cugat Joan Fàbregas i el recentment desaparegut Joan Llamas. També són destacables el 'Quimi Portet Tour 2007', que permetrà al músic presentar el 18 de maig el seu nou disc 'Matem els dimarts i els divendres', i l'obra de teatre 'El Príncipe Azul' d'Eugenio Griffero.

Cristian Treceño explica perquè el Teatre la Unió ha triat una nevera com a símbol de la institució en el nou trimestre.

Cristian Treceño

Perque la nevera és un electrodomestic on tothom s'hi apropa i es el que alimenta. Tenim la sensació que el nostre teatre es molt accessible i que permet que la gent s'hi paropi i hi trobi una programació fresca.


'La Traïció', que té un preu de 8 euros per als socis i de 10 per als no socis, també es podrà veure els dies 15, 21 i 22 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.