Sam Abrams comissiona una exposició dedicada a Agustí Bartra


  • Comparteix:

Sam Abram és escriptor i crític literari

Sam Abram és escriptor i crític literari

El crític literari santcugatenc Sam Abrams és l'encarregat de comissionar una exposició sobre el poeta Agustí Bartra a la Biblioteca de Catalunya. L'exposició, inaugurada divendres, té com a objectiu mostrar la pluralitat de Barta com a artista.

Sota el nom 'Agustí Bartra, el poeta de totes les cares', la Biblioteca de Catalunya dedica una exposició de l'artista aprofitant que s'acosta el centenari del seu naixement. El santcugatenc Sam Abrams és el comissionari de l'exposició.

Segons Abrams, l'exposició té dos objectius: donar importància a la Biblioteca de Catalunya i trencar els tòpics que envolten al poeta.

Sam Abrams

L'exposició té un doble sentit: dibuixar un perfil fidel d'Agustí Bartra i remarcar la importància de la Biblioteca Nacional de Catalunya.









La Biblioteca de Catalunya està oberta de dilluns a divendres de vuit del matí a nou del vespre i de nou del matí a dues de la tarda. L'exposició es podrà visitar fins al 28 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.