Sant Cugat és la segona ciutat de Catalunya en densitat de galeries d'art


  • Comparteix:

Exterior de la Galeria Odó Art

Exterior de la Galeria Odó Art

Sant Cugat és la segona ciutat de Catalunya en densitat de galeries d'art. El gremi del sector ha destacat el conjunt d'espais artístics de la ciutat, per darrera de Barcelona, en un rànquing que servirà per editar una guia turística de les diferents galeries catalanes. A més de la densitat de galeries, es destaca també la gran qualitat de les obres que s'exposen a la ciutat.

El propietari de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, explica què suposa per a la ciutat aparèixer destacada en aquesta futura guia de les galeries.

Josep Canals

Col·locar Sant Cugat a la guia de galeries és molt important. Són moltes les galeries que estan asssociades al Gremi de Galeries de Catalunya, i això ens dóna molta força de diàleg amb altres galeries i amb el propi gremi.




Canals ha destacat que aquesta guia, a més de potenciar el turisme cultural a Sant Cugat, afavorirà altres sectors afectats per la crisi econòmica.

Josep Canals

Sant Cugat turísticament no s'ha potenciat i potser ara amb aquesta guia es pot potenciar. Si el turista té una oferta per quedar-se a dinar a la ciutat sortirà beneficiat tot el sector en general.






En aquest projecte també hi participen l'Ajuntament i l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.