El cicle 'Les veus de la paraula' arrenca l'any reivindicant la pau a través de la poesia


  • Comparteix:

La poesia es converteix en un clam contra les guerres a la primera sessió del cicle 'Les veus de la paraula'. El Casal de Cultura de Valldoreix ha acollit aquest diumenge aquest primer recital poètic de la mà del rapsode Eduard Araujo, acompanyat per la música del violoncel de Gerard Fígols. L'acte ha recordat enguany la figura de Josep Casadellà, mort el passat 26 de desembre

El 7è cicle de poesia 'Les veus de la paraula' ha donat aquest diumenge el tret de sortida. El 'Clam contra la guerra' ha marcat aquesta primera sessió de l'any que s'allargarà fins al maig i que s'ha caracteritzat per les composicions que descriuen les conseqüències dels conflictes bèl·lics.

El rapsode, Eduard Araujo, explica com sorgeix la iniciativa.

Eduard Araujo

El dia que vem donar a conèixer el text, ara fa dos anys, no va haver-hi molta gent. Hem aprofitat que que és un recull gairebé inèdit per reeditar-ho i presentar-ho al cicle



Cada tercer diumenge de mes, la iniciativa oferirà recitals de poesia de temàtica diversa com composicions poètiques de la postguerra espanyola, cançons de bressol i odes a Barcelona.




El cicle està organitzat per l'associació Pentagrama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.