Pep Anton Muñoz, premi Gaudí al millor actor secundari per 'Bienvenido a Farewell-Guttman'


  • Comparteix:

Pep Anton Muñoz, a l'esquerra, acompanyat per Xavi Puebla i Lluís Soler

Pep Anton Muñoz, a l'esquerra, acompanyat per Xavi Puebla i Lluís Soler

L'actor santcugatenc Pep Anton Muñoz ha guanyat el Premi Gaudí de Cinema com a millor actor de repartiment per 'Bienvenido a Farewell-Gutmann'. La primera edició dels guardons ha reconegut 'El cant dels ocells', d'Albert Serra, com a millor film en català, i 'Vicky Cristina Barcelona', de Woody Allen, en l'apartat de pel·lícula en llengua no catalana.

Pep Anton Muñoz ha estat l'únic dels nominats santcugatencs que ha triomfat en la primera nit del cinema català. Fora han quedat els realitzadors Sílvia Munt, Judith Colell i Jordi Vidal. Muñoz ha compartit guardó en categoria femenina amb Penélope Cruz per 'Vicky Cristina Barcelona'.

L'artista florestà s'ha mostrat content de rebre un reconeixent en un àmbit en què no s'ha prodigat gaire.

Pep Anton Muñoz

D'alguna manera el meu campament base és Barcelona, on la indústria cinematogràfica és pràcticament zero


El film de Woody Allen s'ha alçat amb el guardó de milor film en llengua no catalana, mentre que 'El cant dels ocells', d'Albert Serra, s'ha fet amb el premi al millor llargmetratge en la nostra llengua. Les dues s'han emportat tres estatuetes cap a casa.

Jordi Dauder, per 'Azaña', i Anna Lizarán, per 'Forasters', han estat reconeguts per les seves interpretacions com a actors principals. Durant la gala, dirigida per Joel Joan, també s'ha reconegut 'Turismo', de Mercè Sampietro, en l'apartat de curtmetratges, i 'Camino', de Javier Fesser, com a millor pel·lícula europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.