Un santcugatenc opta a representar l'Estat espanyol a Eurovisión


  • Comparteix:

Un dels moments del videoclip de 'El patito' de Carlos Ferrer

Un dels moments del videoclip de 'El patito' de Carlos Ferrer

El santcugatenc Carlos Ferrer Eai és un dels cinquanta candidats que lluita per representar l'Estat espanyol al festival d'Eurovisión. Amb la cançó 'El patito', el santcugatenc s'ha presentat a la primera fase on ha rebut més de 40.000 punts en una votació a través d'Internet. Amb aquesta puntuació, se situa entre els 30 participants que més vots ha rebut durant la primera fase de selecció.

Aquest dimarts ha acabat el termini de votació popular de la primera fase del concurs que ha d'escollir qui representarà l'Estat espanyol al concurs musical d'Eurovisión i el santcugatenc Carlos Ferrer Eai i el seu tema 'El patito' està entre les 28 cançons més votades.

Amb un total de 40.095 punts, Ferrer Eai s'haurà d'enfrontar ara a cantants ja famoses com Melody i Soraya, que han superat els 200.000 punts.

En total han participat de les votacions, a través de la web de RTVE, més de cinc milions de persones. Ara comencen noves proves que decidiran qui representa l'Estat espanyol a l'edició d'enguany que se celebra a Moscou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.