Toni Strubell presenta avui el seu llibre 'El moment de dir prou'


  • Comparteix:

L'escriptor santcugatenc Toni Strubell

L'escriptor santcugatenc Toni Strubell

L'escriptor Toni Strubell presenta aquest dilluns el seu nou llibre 'El moment de dir prou' a l'espai Terra Dolça. L'obra és una anàlisi de la situació actual de Catalunya des d'un punt de vista europeu. Strubell afirma que cal fer una reflexió a fons ja que 'la catalanitat no cap dins l'Estat espanyol'.

Strubell ha afirmat a Cugat.cat que pretén provocar la reflexió dels lectors ja que, segons ell, la situació actual a Catalunya és 'inacceptable'. En la seva obra, el filòleg i membre de la Comissió de la Dignitat fa referència als impediments per anul·lar penes del franquisme i a l'eliminació de les emissions de Televisió de Catalunya al País Valencià. Strubell també destaca que la llibertat dels catalans ha quedat limitada amb l'Estatut.

Toni Strubell es defineix com un 'observador' que ha confrontat la situació des d'una certa distància, a partir d'una visió que qualifica de 'valenta i diferent'. Així ho ha dit a Cugat.cat.

Toni Strubell

És una visió valenta i diferent. He escrit el que em sortia del cor i de l'ànima. Estic molt content del resultat, té una acceptació molt gran.









La presentació anirà a càrrec de l'autor, Toni Strubell, i comptarà amb la participació del responsable de l'espai Terra Dolça, Guim Pros. La primera edició de l'obra ja està exhaurida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.