Promoció de l'ús d'Internet entre la gent gran de Valldoreix


  • Comparteix:

Una de les sessions del curs

Una de les sessions del curs

La gent gran de Valldoreix pot aprendre a fer servir Internet gràcies a la iniciativa FòrumGran. Aquest projecte ofereix cursos sobre la xarxa per familiaritzar-se i comunicar-se amb aquesta eina. La iniciativa també arriba als diferents centres geriàtrics de l'EMD.

El curs de dues sessions es farà a grups de cinc persones al Biblioaccés Vall d'Or. Els alumnes també rebran una adreça de correu electrònic perquè puguin rebre i enviar missatges de forma senzilla a través d'un fòrum.

La vocal d'Educació de l'EMD de Valldoreix, Teresa Veciana, explica la importància que la gent gran de Valldoreix utilitzi el portal.

Teresa Veciana

La gent gran pot quedar incomunicada a casa seva físicament i psíquicament, sobretot per les distàncies físiques que hi ha a Valldoreix. Per això hem pensat que és una iniciativa molt útil.



El projecte també ofereix un servei de préstec temporal de material informàtic perquè la gent gran de Valldoreix pugui navegar des de casa seva.

El FòrumGran està adreçat als valldoreixencs major de 65 anys i és una proposta de l'àrea de gen grant de l'EMD, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per inscriure-s'hi, cal trucar al 93.674.27.19 o enviar un correu electrònic amb les dades personals a l'adreça bustia@valldoreix.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.