'Mort d'un viatjant' d'Arthur Miller arriba avui al Teatre-Auditori de la mà de Mario Gas i Jordi Boixaderas


  • Comparteix:

L'actor Jordi Boixaderas puja a l'escenari del Teatre-Auditori aquest divendres a la nit per representar 'Mort d'un viatjant' d'Arthur Miller. El director teatral Mario Gas porta a escena aquest clàssic que tracta el fracàs i la nostàlgia 'en dos actes i un petit rèquiem'.

'Mort d'un viatjant' va ser l'obra que va consagrar Arthur Miller com a dramaturg en un muntatge dirigit per Elia Kazan que es va estrenar a Broadway al 1949. 60 anys més tard, l'obra arriba aquest divendres a la nostra ciutat de la mà del director Mario Gas.

L'actor principal del muntatge, Jordi Boixaderas, ha explicat a Cugat.cat que és una obra que farà reflexionar al públic sobre la situació econòmica actual.

Jordi Boixaderas

En aquesta època en què estem ara, l'obra sí que pot generar una bona reflexió. És una bona anàlisi de l'economia actual.



Boixaderas s'ha mostrat molt content de poder representar aquesta obra de Miller.

Jordi Boixaderas

Ja és una obra que d'entrada em venia molt de gust fer-la. Entres amb moltes ganes a treballar.



'Mort d'un viatjant', que ha comptat amb la traducció al català d'Eduardo Mendoza, té una durada de dues hores i el preu de l'entrada és de 22 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.